Is het QHP Orlando hoofdstel kwalitatief net zo goed als hoe het eruit ziet?


Het QHP Hoofdstel Orlando straalt elegantie uit, vooral met de toevoeging van de glitterrand rondom de laklederen neusriem. Om te achterhalen of dit hoofdstel niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook daadwerkelijk het beloofde comfort biedt, hebben we onze testpersoon, Lore Ulens, gevraagd haar ervaringen met ons te delen na het hoofdstel een aantal weken getest te hebben.

Het design en comfort (Een statement piece)

Het eerste wat Lore opviel aan het hoofdstel was het design. De subtiele glitters rond de neusriem en frontriem voegen een vleugje elegantie toe, zonder te overdrijven. De anatomische vorm van het hoofdstel zorgen voor een uitstekende pasvorm achter de oren van haar paard, wat het dragen comfortabel maakt. De neusriem was aanvankelijk wat stijf, maar na enkele keren dragen werd deze gelukkig soepeler. Persoonlijk was ze minder fan van de bijgeleverde teugels met stops, omdat ze minder prettig in de hand lagen, maar ze gaf aan dat dit meer een kwestie van persoonlijke voorkeur is.

De kwaliteit

Over het algemeen maakte de kwaliteit van het hoofdstel indruk op Lore. Het leer, hoewel aanvankelijk in het begin wat stug, leek duurzaam en van hoge kwaliteit. De laklederen neusriem zag er na reiniging nog steeds als nieuw uit, en de steentjes in de frontriem bleven stevig op hun plaats na elke poetsbeurt. Het was duidelijk dat er aandacht was besteed aan de keuze van materialen, wat resulteerde in een product waarvan ze denkt dat ze er lang plezier van gaat hebben.

Reiniging

Een van de hoogtepunten van dit hoofdstel was de eenvoudige reiniging. “Ik moet toegeven dat het hoofdstel zich goed laat kuisen. Er waren een aantal plekken op het leer waar ik over twijfelde of het proper zou geraken maar dit ging verbazingwekkend goed.” Weet onze testpersoon te vertellen. Zelfs na intensief gebruik behield volgens Lore de laklederen neusriem zijn glans en bleven de steentjes in de frontriem mooi zitten. 

Een positieve ervaring

“Over het algemeen ben ik heel blij met het hoofdstel.” zegt Lore. “Het past mijn paard goed en het staat hem nog eens extreem mooi.” zijn de tevreden woorden van Lore. En hiermee kunnen wij concluderen dat het niet alleen een mooi, maar ook een kwaliteitsvol product is.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.