Innovatieve Bemer dekens bij Emmers Equestrian: comfort en therapie voor uw paard


Wanneer het aankomt op de verzorging van paarden, streeft iedere eigenaar naar de beste producten. Bij Emmers Equestrian begrijpen we dit volledig en daarom bieden we een assortiment Bemer-dekens aan. Deze speciale dekens zorgen voor comfort en bieden daarnaast ook therapeutische voordelen. Hieronder belichten we enkele van deze geavanceerde dekens en hun functies.

Hoe werkt het Bemer paardendeken?

Het Bemer paardendeken maakt gebruik van een serie gepulste elektromagnetische velden, vergelijkbaar met een zachte massage, die diep doordringen in het lichaam van het paard. Deze elektromagnetische velden stimuleren de microcirculatie van het bloed, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en het bevorderen van celregeneratie en herstel.

In de praktijk is de Bemer paardendeken eenvoudig in gebruik. Het deken wordt op het lichaam van het paard gelegd en de behandeling kan worden gestart met een eenvoudige druk op de knop. De behandeling is pijnloos en kan gemakkelijk worden opgenomen in de dagelijkse verzorgingsroutine van uw paard.

Voordelen van het Bemer paardendeken:

  1. Verbeterd herstel: De Bemer-technologie kan bijdragen aan een sneller herstel na een zware training of competitie.
  2. Gezondheid van de spieren: Door de verbeterde microcirculatie kunnen de spieren van uw paard sneller herstellen en sterker worden.
  3. Algehele welzijn: Het Bemer paardendeken kan bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van uw paard door het stimuleren van de bloedcirculatie, wat kan bijdragen aan een betere voedings- en zuurstofvoorziening van het lichaam van het paard.

Het Bemer paardendeken is dus zeker een waardevolle aanvulling op elke paardenstal en kan een grote invloed hebben op de prestaties en het welzijn van uw paard. Het is meer dan een deken, het is een investering in de gezondheid en het geluk van uw paard.

De Bemer Horse set

De Bemer Horse set is ontworpen als een complete therapeutische behandeling voor je paard en bevat het Bemer paardendeken en twee beenkappen. Deze set is een combinatie van high-tech producten die speciaal ontworpen zijn voor de verzorging en het welzijn van paarden. De set bevat een ergonomisch ontworpen paardendeken met ademende inzetstukken en een ingebouwde combinatie van een accu en signaalcontroller. De controller kan eenvoudig worden bediend en is zodanig geplaatst dat deze gemakkelijk bereikbaar is voor de gebruiker, maar niet voor het paard.De twee Bemer Beenkappen zijn ontworpen om nauwkeurig en effectief de benen van je paard te behandelen. Elke beenkap is voorzien van een geïntegreerde accu en signaalcontroller. Dankzij hun uitstekende pasvorm passen ze perfect op zowel de voor- als achterbenen van het paard. Elke beenbeschermer is uitgerust met drie strategisch gepositioneerde spoelen die alle belangrijke delen van de paardenbenen bereiken.. Dit resulteert in verbeterde bloedcirculatie en sneller herstel van de benen na inspanning.

Bemer Halsapplicator

Doordat de Bemer Halsapplicator verbonden kan worden met de Bemer paardendeken, is dit de perfecte toevoeging op de Bemer Horse set. Met twaalf ingebouwde spoelen, stuurt deze applicator nauwkeurig het Bemer signaal naar de hals en het hoofd van je paard. Hierdoor krijgt je paard de nodige boost in bloedcirculatie op deze specifieke plekken, wat bijdraagt aan het algemene welzijn en comfort van je paard. 

Bemer fleecedeken

Training kan intensief zijn voor je paard. Daarom hebben we de Bemer fleece deken ook in ons assortiment opgenomen. Deze zachte en flexibele zweetdeken is perfect om je paard warm te houden en zorgen voor comfort tijdens en na een inspanning. De Bemer fleece deken kan gemakkelijk worden gecombineerd met het Bemer paardendeken voor een complete zorg- en comfortoplossing.Conclusie

Emmers Equestrian hecht grote waarde aan de gezondheid en het comfort van uw paard en onze zorgvuldig gekozen collectie Bemer-dekens is hier het bewijs van. Elk van deze producten is ontworpen met het oog op comfort, gezondheid en prestatie. Voor meer advies over welke deken het meest geschikt is voor uw paard, helpen onze experts u graag verder met hun deskundige kennis. Bezoek onze winkels of website om het gehele assortiment te ontdekken en om uw paard te voorzien van de zorg die het verdient. 

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op via e-mail: shop@emmers.be of telefoon: +32 (0) 11 664 773.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.