Aquito Verwarmde Handschoenen: Een Game-Changer voor de winter


Bij Emmers Equestrian zijn we altijd op zoek naar innovatieve producten die het leven voor ruiters gemakkelijker maken. We wilden iets vinden dat een einde zou maken aan de eeuwige strijd tegen koude handen. De oplossing? Aquito Verwarmde Handschoenen. Om te bewijzen dat deze handschoenen echt het wondermiddel zijn tegen koude vingers hebben we onze testpersoon, Floortje Hazenveld, gevraagd om haar ervaring met ons te delen.

Het gebruik en de warmtefunctie

Floortje was meteen onder de indruk van de dunne en soepele stof van de handschoenen. De grip aan de binnenkant van de handschoenen zorgde voor veel comfort bij het paardrijden en haar dagelijkse stalwerkzaamheden. De gebruiksaanwijzing was heel gemakkelijk en toen ze de handschoenen voor het eerst aanzette, voelde haar handen binnen een minuut heerlijk warm aan. Zelfs tijdens een vorstperiode, behielden haar vingers hun warmte - of ze nu aan het uitmesten was, met haar paard aan het wandelen, of aan het paardrijden was.

Onmisbare winteruitrusting

Na drie weken de handschoenen gebruikt te hebben, zijn ze een onmisbaar onderdeel van Floortje's winteruitrusting geworden. Deze handschoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook van hoge kwaliteit en hebben de barre winterdagen aanzienlijk comfortabeler gemaakt. "Na 1 dag was ik al overtuigd, ik kan niet meer zonder." liet Floortje ons weten.

Verbeterpunten

Zoals bij elk product is er plaats voor verbetering. Floortje suggereerde dat een langere batterijduur, vooral op de hoogste stand, welkom zou zijn. Gelukkig is er wel de optie om extra batterijen bij te kopen. Ook zou het gemakkelijker zijn als de handschoenen in de wasmachine gewassen konden worden in plaats van met de hand.

Goedgekeurd?

Ondanks de kleine verbeterpunten was Floortje's totale ervaring met de Aquito Verwarmde Handschoenen heel positief. Na de eerlijke feedback van Floortje kunnen we dus met zekerheid bevestigen dat deze handschoenen de echte must-have zijn voor alle mensen die in de winter last hebben van bevroren vingers.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.