Inzetten op Betrouwbaarheid: De Birth Alarm Lite 2.0


Er zijn maar weinig dingen in de wereld spannender dan de geboorte van een veulen. Het kan een periode van vreugde zijn, maar voor velen ook een tijd van zorgen en wakker liggen. De Birth Alarm Lite 2.0 streeft ernaar om paardeneigenaren in deze periode zoveel mogelijk te ondersteunen. 

We hadden het genoegen om één van onze gewaardeerde klanten, Mirjam Lekkerkerk, het Birth Alarm Lite 2.0 te laten testen. Ze was zo vriendelijk om haar ervaringen met ons te delen en dit is wat ze te zeggen had.

Eerste Indruk

Mirjam had bij de levering van het product al een goed gevoel en liet ons weten dat de Birth Alarm Lite 2.0 snel en veilig door ons geleverd was. De kwaliteit van het product en de verpakking lieten bij haar een positieve eerste indruk achter. Ze was ook tevreden over de duidelijkheid van de bijgeleverde instructies, die volgens haar de eerste installatie soepel en efficiënt maakten. Bij het openen van het koffertje zaten er meerdere bedieningshandleidingen in zodat ze via een snelle aanwijzing het alarm kon installeren.

Soepel gebruik

Over het gebruik van het systeem merkte Mirjam op dat om het te installeren, je eerst een simkaart moet hebben die goed met het netwerk kan verbinden van de plek waar je paard staat. Mirjam liet ons weten dat na een test waarbij het alarm de twee nummers belde, alles naar behoren werkte. Ze voegde toe: "We hebben 12 dagen voor de uitgerekende datum de Birth Alarm aan de onderzijde van het halster van de merrie bevestigd. Dit moet wel strak gedaan worden met een horizontale ligging."

Het alarm in actie

Toen het tijd was voor de uiteindelijke proef – de geboorte – liet de Birth Alarm Lite 2.0 Mirjam niet in de steek. De vierde keer dat het afging was het voor de echte bevalling. Zij en de eigenaar werden beide gebeld door het alarm. Doordat de afstand naar de stal te groot was kon ze niet bij de bevalling aanwezig zijn. Maar dankzij de snelle oproep heeft ze digitaal de bevalling kunnen meevolgen en zo een oogje in het zeil gehouden. Op de onderstaande afbeelding kun je het prachtige, jonge veulen bewonderen.Een onmisbaar en betrouwbaar hulpmiddel

Mirjam's uiteindelijke oordeel was uiterst positief: "We kunnen zeggen dat de Birth Alarm super goed werkte, heel makkelijk te installeren is en echt betrouwbaar is! We hopen in de toekomst nog heel vaak van deze Birth Alarm gebruik te mogen maken. Super fijn!" 

De positieve ervaring van Mirjam laat zien dat de Birth Alarm 2.0 Lite niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft. We mogen dus bevestigen dat de Birth Alarm Lite 2.0 een onmisbaar hulpmiddel kan zijn tijdens zo'n belangrijk moment in het leven van een paardeneigenaar.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.