Kentucky Concept Store by Emmers Equestrian


Bij Emmers Equestrian blijven we innoveren en zoeken naar manieren om de passie voor paardensport naar een hoger niveau te tillen. Met trots introduceren wij onze nieuwste parel: de Kentucky Concept Store, gevestigd in het hart van onze centrale ontmoetingsplaats in Hamont waar bovendien onze grootste en eerste Emmers winkel gelegen is.

Het ontstaan van een unieke samenwerking

De geboorte van de Kentucky Concept Store is het resultaat van een diepgewortelde samenwerking tussen Emmers Equestrian en Kentucky Horsewear, een merk dat bekendstaat om toewijding aan kwaliteit en elegantie. Deze samenwerking vertaalt zich in een exclusieve winkelervaring waar de klant centraal staat en wij een volledig assortiment van Kentucky-producten kunnen aanbieden.

Wat heeft de Kentucky Concept Store te bieden?

In onze Concept Store nodigen we je uit om de wereld van hoogwaardige artikelen voor ruiters, paarden en honden te ontdekken. Het aanbod zal bestaan uit 4 topmerken: Kentucky Horsewear, Kentucky Dogwear, Grooming Deluxe en Dy’on.

Kentucky Horsewear is een merk dat in de paardensport bekendstaat om zijn uitstekende producten. Het uitgebreide assortiment van dit merk bestaat uit dekens, zadeldekjes, oornetjes, singels, beenbeschermers, halsters en nog veel meer. Zo zorgen we ervoor dat je altijd iets waardevols kan vinden voor jouw paard.

Met Kentucky Dogwear breiden we dit assortiment uit voor uw geliefde viervoeter, inclusief luxe hondenbedden, kleurrijke hondenriemen en leuk speelgoed. Dit aanbod is geschikt voor zowel de kleinste als de grootste honden.Grooming Deluxe is een merk dat zich onderscheidt door superieure kwaliteit en elegante ontwerpen specifiek voor de verzorging van paarden. Met een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten zoals borstels, kammen en verzorgingssets, zorgen ze ervoor dat je alles bij de hand hebt om jouw paard er op zijn best te laten uitzien. Daarnaast voorziet het merk ook helm-, laarzen- en rugtassen en niet te vergeten luxueuze houten poetsboxen.

Tenslotte is Dy'on een merk dat in de paardensportwereld bekend staat om zijn exceptionele producten die gemaakt zijn van de fijnste materialen, zoals leer van topkwaliteit. Het assortiment van Dy’on bestaat uit hoofdstellen, teugels, borsttuigen, chaps en andere accessoires, allemaal ontworpen om comfort en stijl te bieden voor zowel ruiter als paard. Een strategische locatie

De locatiekeuze voor onze Kentucky Concept Store is met zorgvuldige overweging gemaakt. Het bevindt zich vlakbij onze hoofdwinkel, waardoor bezoekers moeiteloos een trip kunnen combineren om ons volledige aanbod voor de paardensport te ontdekken. Het maakt niet uit of je deskundig advies nodig hebt of het laatste nieuwe product wil ontdekken - je vindt het allemaal op hetzelfde plein. Onze Concept Store is een essentiële halte voor elke ruiter die op zoek is naar kwaliteit en ervaring.

Daarnaast ligt Hamont op een strategisch punt in het epicentrum van de paardenwereld, tussen toplocaties voor ruiters zoals Tops, Sentower en Peelbergen. Dit zorgt ervoor dat onze winkels eenvoudig te bereiken zijn voor alle ruiters die opzoek zijn naar expertise en kwaliteitsproducten. Het adres van de Kentucky Concept Store is Bernard Kempplein 1B, 3930 Hamont-Achel in België, een trekpleister voor iedere paardenliefhebber uit binnen- en buitenland.

Een feestelijke opening om niet te vergeten

De officiële opening van de Kentucky Concept Store was meer dan een succes; het was een weekend waar paardenliefhebbers samenkwamen om voor de eerste keer de winkel te ontdekken. We hebben genoten van de gedeelde passie en het enthousiasme voor de nieuwe producten en het concept dat we samen hebben gecreëerd.Dankzij jouw enthousiasme en steun hebben we een fantastische start gehad. Je bent van harte welkom om ons verhaal voort te zetten en de winkel zelf te ervaren, zowel vandaag als in de toekomst. Klik hier voor de openingstijden en het adres, tot snel!

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.