Nieuwe samenwerking voor Erreplus Zadels met Van Olst Horses


Bij Emmers Equestrian zijn we trots om onze nieuwe samenwerking voor de Erreplus Zadels aan te kondigen met niemand minder dan Van Olst Horses. Onze gedeelde passie voor de paardensport en het streven om ruiters te voorzien van de best mogelijke uitrusting, brengen ons samen in deze samenwerking.  

Erreplus, een merk waarmee wij al een sterke relatie hebben, wordt in deze samenwerking de officiële zadelpartner van Van Olst Horses. De Erreplus zadels, gekend voor hun hoge kwaliteit en uitstekend comfort, zullen hier gebruikt worden door enkele van de meest prestigieuze ruiters. Zo maakt onder andere wereldkampioene Lottie Fry deel uit van het team van Van Olst Horses.

Wie is Van Olst Horses?

Van Olst Horses is een professioneel paardenbedrijf, opgericht door Gertjan en Anne van Olst, dat internationaal opereert binnen de moderne spring-, dressuursport en fokkerij. Hun doelstelling is: “In alles streven naar het kwalitatief hoogst haalbare”. Het systeem van Van Olst Horses is door de jaren heen ontwikkeld op basis van eigen ervaring en filosofie, waarbij hengstenhouderij, opfok, sport en in- en verkoop elkaar aanvullen.

Sinds 1983 is Van Olst Horses actief in de internationale paardensector. Met gekeurde hengsten als Animo en Zalmeco heeft het bedrijf snel naam gemaakt. Gertjan richtte zich aanvankelijk vooral op de springsport, maar dit veranderde door zijn vrouw Anne van Olst. Deze oorspronkelijk Deense amazone vertegenwoordigde het Deense team maar liefst vijf keer op de Olympische Spelen. Gertjan en Anne vormen dus een echt powerkoppel in de dressuursport.Hoewel ze in 2013 de titel 'Hippische Ondernemer van het Jaar' ontvingen, blijft hun ambitie en succes doorgaan tot op de dag van vandaag. Een uitzonderlijk voorbeeld hiervan is Lottie Fry, een wereldkampioene die deel uitmaakt van het team van Van Olst Horses. Haar uitzonderlijke rijvaardigheid en toewijding aan de sport zijn een inspiratie voor ruiters over de hele wereld. Recent heeft Van Olst Horses ook grote successen behaald op het gebied van fokkerij. In het voorjaarsverrichtingsonderzoek 2024 van het KWPN werden maar liefst 6 hengsten van Van Olst goedgekeurd. Daarnaast ontving hun hengst Everdale in februari 2024 ook het felbegeerde 'Keur predikaat' bij het KWPN. 

Erreplus Zadels

Erreplus is een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit en comfort. Elk Erreplus-zadel wordt ontworpen en geproduceerd met behulp van de beste materialen en de nieuwste technologieën om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen. De nadruk ligt altijd op het maximaliseren van comfort en prestaties voor zowel paard als ruiter.

Een belangrijk aspect van Erreplus is dat ze de zadels individueel aanpassen aan de specifieke behoeften van het paard en de ruiter. Deze aanpak stelt ruiters in staat om topprestaties te bereiken door rekening te houden met het lichaam van de ruiter en de behoeften van elk paard. Dit betekent dat elk Erreplus-zadel uniek is en ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke vereisten van de ruiter en het paard.Bij Emmers Equestrian zijn we trots dat we een breed scala aan Erreplus zadels kunnen aanbieden. We begrijpen het belang van comfort en prestaties in de paardensport en daarom werken we graag samen met topmerken zoals Erreplus, zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden. Daarom bieden we bij Emmers Equestrian ook zadelpasservice op locatie aan, want wij hechten enorm veel belang aan een goed passend zadel.

Op naar een succesvolle toekomst

De verbintenis tussen Emmers Equestrian en Van Olst Horses voor de Erreplus zadels is een fijne zakelijke samenwerking. Met optimisme kijken we uit naar de toekomstige mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. We zijn vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van de hoogwaardige producten en diensten die ze gewend zijn. Proost op een mooie samenwerking en een succesvolle toekomst! 

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.