Stijl & comfort hand in hand met de Ariat Wexford Boots


De Ariat Wexford schoenen, geprezen om zijn veelzijdigheid en ultieme comfort, heeft met de toevoeging van kleurrijke suède- en leerkeuzes nog meer in huis. Omdat deze boots in twee unieke prints te verkrijgen zijn, hebben we deze keer twee testers gevraagd om de schoenen uit te proberen. Margot Broeckx testte de boots met het snake design en Alana Holzbecher heeft de boots met het cheetah design getest. Lees verder om erachter te komen wat zij van deze schoenen vinden.

Uniek Design

Margot begint haar review enthousiast: "Ze zijn niet alleen een statementstuk voor je outfit, maar ook ongelooflijk comfortabel!" De slangenprint, toepasselijk genaamd 'Ariat Wexford Snake', springt eruit als een echte blikvanger. Alana bevestigt dit en beschrijft de Ariat Wexford Cheetah als "een prachtige schoen met een goede afwerking." 

Comfort en uitneembare zolen

"Zelfs na enkele kilometers zitten ze nog steeds even comfortabel." zegt Margot, die graag lange wandelingen met haar hond maakt. De elastiek in de schoenen zorgt ervoor dat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn en de verwijderbare binnenzool maakt ze geschikt voor aangepaste steunzolen. Alana voegt toe dat het aanvankelijk 'onhandige' gevoel door de zwaarte van de schoen snel verdwijnt en prijst het algehele comfort. Ze geeft aan dat de schoenen ook comfortabel zijn voor mensen met bredere voeten.

Kwaliteit

Beide testers zijn het eens over de goede kwaliteit van de schoenen. Margot benadrukt het gemak van het onderhoud: "Ze zijn gemaakt van 100% leer, dus je kunt ze eenvoudig onderhouden met lederonderhoud." Alana vestigt de aandacht op de stevigheid van de zool en de compatibiliteit met medische inlegzolen.

Een echte aanrader

Margot sluit enthousiast af: "Wat een eyecatchers zijn het! Ik ben fan en dat geldt ook voor mijn paard Labib!" De Ariat Wexford boots lijken de perfecte balans te vinden tussen stijl en comfort en daarmee een echte aanrader voor iedereen die op en buiten stal er comfortabel en stijlvol bij wil lopen.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.