TOTI Equestrian: Sieraden geïnspireerd door passie voor paardensport


Welkom in de fascinerende wereld van TOTI Equestrian, het nieuwste sieradenmerk bij Emmers Equestrian. Dit merk, opgericht door niemand minder dan Edwina Tops-Alexander, biedt een prachtige verzameling sieraden die elke paardenliefhebber doet stralen. Maar wat maakt TOTI zo speciaal en hoe past het binnen de visie van Emmers Equestrian?

Het verhaal achter TOTI Equestrian

Het verhaal van TOTI Equestrian is er één van liefde, inspiratie en een diepe verbondenheid met de paardensport. De oprichtster, Edwina Tops-Alexander, is niet alleen bekend als topatlete in de internationale paardenwereld, maar ook als de kracht achter dit elegante sieradenmerk. Haar toewijding en passie voor paarden vonden een creatieve uitlaatklep in het ontwerpen van sieraden, geïnspireerd door haar paard, Itot du Chateau, ook wel Toti genoemd.

De collectie van TOTI Equestrian onderscheidt zich door haar subtiele elegantie en de persoonlijke verhalen dat ieder item met zich meedraagt. Het gaat hier niet zomaar om sieraden; het zijn symbolen van uniekheid, zelfvertrouwen en empowerment. Zoals TOTI zelf zegt: "Every piece of jewelry tells a story," en dat geldt zeker voor de prachtige creaties die uit de TOTI Equestrian collectie zijn voortgekomen.

Naast juwelen heeft TOTI Equestrian ook andere producten, zoals deze telefoonhouder
Naast juwelen heeft TOTI Equestrian ook andere producten, zoals deze telefoonhouder

Bijzonder aan TOTI Equestrian is de overtuiging dat schoonheid hand in hand gaat met sociale verantwoordelijkheid. Het merk steunt liefdadigheidsprojecten die kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunen door middel van paardentherapie. Hierdoor wordt de passie voor paarden getransformeerd in een instrument voor positieve maatschappelijke verandering.

Een schitterende samensmelting van passie en elegantie

Het merk TOTI Equestrian is een symbool van verfijning en stijl. Het design van TOTI reflecteert de elegantie van de paardensport en is daarom perfect voor wie haar hart verloren heeft aan deze nobele sport. Bij Emmers Equestrian begrijpen we dat paarden meer zijn dan een hobby; ze zijn een manier van leven. Daarom zijn we trots TOTI Equestrian aan ons assortiment te mogen toevoegen. 

Ontdek de TOTI collectie bij Emmers Equestrian
Ontdek de TOTI collectie bij Emmers Equestrian

In onze winkels en op onze website vind je niet alleen deze schitterende sieraden, maar ook een groot aanbod aan kwaliteitsproducten voor ruiter en paard. Is het niet geweldig dat je naast je paardenuitrusting nu ook kunt kiezen voor een sprankelend sieraad dat je look compleet maakt?

Kom de collectie zelf ontdekken

Dus, ben je klaar om je hart te laten veroveren door de schitterende collectie van TOTI Equestrian? Kom langs bij Emmers Equestrian of duik in onze online wereld en ontdek wat wij voor jou in petto hebben.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

TOTI Equestrian: Sieraden geïnspireerd door passie voor paardensport
De unieke functies van Kentucky zomerdekens
Inzetten op Betrouwbaarheid: De Birth Alarm Lite 2.0
Nieuwe samenwerking voor Erreplus Zadels met Van Olst Horses

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.