Ontdek de therapeutische wol van Grooming Deluxe


Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om mok en andere huidallergieën bij je paard te behandelen? Zoek dan niet verder, want Grooming Deluxe heeft dé oplossing: therapeutische wol. Lees hieronder wat de voordelen zijn en hoe je het product moet gebruiken.

Voordelen van therapeutische wol

Het gebruik van therapeutische wol biedt diverse voordelen:

  1. Vermindering van druk: Therapeutische wol kan helpen om de druk op de huid en onderliggende weefsels te verminderen, waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd.
  2. Dempend effect: De wol werkt als een natuurlijk kussen tussen de huid van je paard en zijn deken of beenbeschermers, wat drukplekken en irritatie kan voorkomen.
  3. Mok verlichting: Therapeutische wol kan helpen bij de behandeling van mok door de aangetaste huid droog en schoon te houden.
  4. Kalmeert geïrriteerde huid: De zachte en natuurlijke eigenschappen van de wol kunnen helpen om geïrriteerde huid te kalmeren en herstel te bevorderen.

Hoe gebruik je het product?

In het belang van hygiëne en effectiviteit is therapeutische wol bedoeld voor eenmalig gebruik. Het is perfect te gebruiken in combinatie met de Tendon Grip Kous van Kentucky Horsewear. Deze combinatie biedt uitzonderlijke ondersteuning en bescherming voor de benen van je paard.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een natuurlijke manier om mok te behandelen, of gewoon de algehele gezondheid en comfort van je paard wilt verbeteren, therapeutische wol van Grooming Deluxe is een uitstekende keuze.

Steun de lokale boeren

Dit hoogwaardige product is gemaakt van natuurlijk geschoren schapenwol (niet van schapenvacht) en biedt tal van gezondheidsvoordelen voor je paard. Het wordt zorgvuldig behandeld om maximale voordelen te bieden, wat een hoogwaardig product garandeert dat direct klaar is voor gebruik.

Bij de aankoop van therapeutische wol van Grooming Deluxe ondersteun je ook de lokale gemeenschap. Grooming Deluxe koopt de wol direct van lokale boeren, waardoor ze eerlijke prijzen krijgen voor hun harde werk. Zo weet je zeker dat je niet alleen goed doet voor je paard, maar ook voor de lokale boeren.

 

Kentucky Therapeutische Wol

Kentucky therapeutische wol voor paarden: natuurlijke verlichting, ademend, duurzaam en wasbaar.

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen electrolyten je paard beschermen bij warm weer?
10 tips om je paard af te koelen tijdens warme dagen
Ice-Vibe Boots van Horseware voor een goed herstel van pezen en gewrichten
Bescherm je paard tegen vervelende insecten

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.