Emmers Equestrian viert 5 jaar succes in De Peelbergen

Emmers Equestrian viert 5 jaar succes in De Peelbergen

Toen we in 2019 de deuren openden van onze winkel bij Peelbergen Equestrian Centre, wisten we dat een spannend nieuw hoofdstuk aangebroken was. Ondertussen bestaat onze winkel in Kronenberg al 5 jaar. Om dit te vieren blikken we terug naar 2013, toen we onze winkel bij Sentower Park openden. Deze strategische keuze bleek een groot succes en smaakte naar meer.

Het ontstaan van de winkel in de Peelbergen

Onze groei stopte niet bij de winkel in Sentower. Enkele jaren later, in 2016, werd een gesprek gevoerd dat de koers van Emmers Equestrian opnieuw zou bepalen. Wanneer een ambitieuze zakenman plannen deelde over het bouwen van een unieke locatie genaamd "de Peelbergen", merkte Dirk, de man van Chris, op dat er nog iets ontbrak: een Emmers Equestrian winkel.

En daar was het, de vonk die leidde tot onze vestiging in de Peelbergen, waardoor we exclusieve verkopers van paardensportartikelen werden op deze prachtige nieuwe locatie in Nederland.

De opening van onze nieuwe winkel in 2019

Met toestemming om te bouwen en een droom in ons achterhoofd, openden we in september 2019 de nieuwe winkel. Een ruimte van 1000 m², gecombineerd met 400 m² magazijnruimte werd zo onze nieuwe locatie!

Ondanks de hindernissen die we tegenkwamen, zoals de Covid-19 pandemie in 2020, bleef de winkel groeien. Het was een beproeving die ons doorzettingsvermogen testte, maar uiteindelijk alleen maar heeft geholpen om ons team te versterken.

Maak kennis met Sandy

Sandy werkt al vanaf het begin in onze Emmers winkel in De Peelbergen. Ze heeft haar opleiding in Hamont gevolgd en staat reeds vanaf het eerste moment voor onze klanten in De Peelbergen klaar. Ondertussen heeft ze genoeg kennis om op alle afdelingen te helpen, maar meestal is ze actief bij de kleding, laarzen en helmen. Dit is namelijk echt haar passie!

Recentelijk vierden we ook haar 5-jarig jubileum. Sandy wil iedereen overtuigen om langs te komen bij Emmers Equestrian in De Peelbergen. Volgens haar is het namelijk niet een gewone ruitershop, maar echt een belevenis. Het winkelteam bestaat uit echte experts met veel kennis om de klanten zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

Een foto van Sandy samen met Chris, tijdens het vieren van haar 5-jarig jubileum!
Een foto van Sandy samen met Chris, tijdens het vieren van haar 5-jarig jubileum!

Kijkend naar de toekomst

Onze ambities zijn nog lang niet uitgeput. Onze toekomstige richting is duidelijk: we willen onze vleugels nog verder uitslaan naar andere interessante locaties. We hebben het voornemen om te groeien, maar op een beheersbare en overzichtelijke manier, zonder overhaaste stappen.

We zijn er altijd alert op om ons team te verrijken met nieuwe talenten die onze visie delen. Bekijk daarom zeker onze vacatures op de site of solliciteer spontaan door een mail te sturen naar jobs@emmers.eu of kom een keer langs in één van onze winkels.

Conclusie

Nu, na 5 jaar, vieren we met trots onze prestaties en groei in de Peelbergen. We willen iedereen bedanken die ons op deze reis heeft gesteund en kijken vol verwachting uit naar wat de toekomst voor Emmers Equestrian in petto heeft. Op naar nog vele succesvolle jaren!

Testimonials

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen electrolyten je paard beschermen bij warm weer?
10 tips om je paard af te koelen tijdens warme dagen
Ice-Vibe Boots van Horseware voor een goed herstel van pezen en gewrichten
Bescherm je paard tegen vervelende insecten

FAQ

Hoe kunnen wij jou helpen?

Voor vragen over onze Emmers Academy, producten of winkels mag je altijd contact met ons opnemen!

Contacteer Ons

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.